Spelen in de modder

Jullie kennen Peppa Pig natuurlijk allemaal van de tv, waar ze dagelijks langs komt. Maar nu komt Peppa naar ons theater! En ze komt niet alleen. Samen met haar broertje George en Papa en Mama maakt ze er een gezellige boel van. En ook Meneer Aardappel, Pedro Pony, Henkie de Hond en natuurlijk Polly de Papegaai komen langs.

1519_855_855En ze vinden het reuze leuk als jullie ook allemaal komen. Dan kunnen jullie met z’n allen de liedjes meezingen en lekker dansen en springen. Peppa en haar vrienden gaan van alles beleven in het theater. Ze houdt heel erg veel van het spelen in de modder en als het woensdag gaat regenen, dan hebben we daar meer dan genoeg van bij ons theater.

1515_855_855

En na de voorstelling komt Peppa ook nog even naar de foyer zodat jullie met haar op de foto kunnen. Dat vinden jullie vast en zeker hartstikke leuk. Dus kom vooral woensdag naar het theater, zorg dat je je leukste laarzen aan hebt en vergeet als het regent ook je prachtige paraplu niet en dan maken we er met z’n allen een feestje van.

Tot woensdag!

Sigrid C. Degenerbestel

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Programma. Bookmark de permalink .