De keuze (5)

Ruim twee jaar geleden ben ik begonnen met schrijven voor deze blog. Dat doe ik met veel plezier en ik vertel graag over voorstellingen waar ik benieuwd naar ben. Maar ik heb natuurlijk ook collega’s en die werken met veel plezier in het theater. Vandaar dat ik een aantal collega’s heb gevraagd welke voorstellingen zij dit jaar graag zouden willen zien.

willy van de Ven ouvreuse Speelhuis

 

Naam: Willy van de Ven

Functie: ouvreuse

Ik ga zeker naar: Karin Bloemen, 18 april

 

 

Ik werk hier al vele jaren met heel veel plezier als ouvreuse, het Speelhuis beschouw ik bijna als mijn huiskamer! En ik vind het erg fijn dat Karin Bloemen dit seizoen naar Helmond komt. Ik heb haar jaren geleden al eens in Eindhoven gezien. Maar naast Karin hebben we natuurlijk nog veel meer te bieden. Zo was ik ook bij het Storioni Festival en het Nederlands Blazers Ensemble. En ik kijk al weer vol verwachting uit naar het programma van het nieuwe seizoen.bestel

Scenefoto-6-Volle-Bloei-fotograaf-Rob-Becker

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Programma. Bookmark de permalink .