Een feestje voor kinderen

Voor de kinderen hebben we komend seizoen ook weer een heel leuk aanbod. Ik vind het bijna jammer dat er in mij familie geen kinderen meer zijn die ik mee kan nemen. Mijn nichtjes hebben inmiddels de leeftijd bereikt dat ze lekker zelf gaan als ze dat willen.
Maar in het verleden heb ik ze wel meegenomen en ik vind het heerlijk om te zien hoe ze reageren op de wereld van theater. Want voor ons als volwassenen is de scheidingslijn tussen de echte wereld en theater een stuk duidelijker. Voor kinderen is dat anders. Zo zei mijn achterneef (toen 3 jaar oud) zijn vader: “ik heb de ECHTE Buurman en Buurman gezien.

En vaak is het zo dat de personages bij de kindervoorstelling na afloop nog naar de foyer komen om met de kinderen op de foto te gaan en nog vaker komen de kinderen verkleed als prinsen en prinsessen naar de voorstelling. Daardoor wordt de terugkeer naar de echte wereld ook nog weer wat kleiner. Kindervoorstellingen zijn daardoor een hele belevenis. Dus kom vooral ook komend seizoen met je (klein)kind naar een van deze leuke middagen.

Zo kunnen de allerkleinsten (2+) op 4 januari genieten van een middag met Fien en Teun, die samen met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond allerlei avonturen beleven.
En de eerder genoemde Buurman en Buurman (3+) komen 20 mei klussen in ons theater

3828_01-1024x683

Op 1 mei komen Hans en Grietje (4+) langs. Zij vinden het erg leuk als de kinderen verkleed komen en daar kunnen ze dan zelfs nog een leuke prijs mee winnen. En op 2 januari komt Alfred J. Kwak de kleuters (5+) aansteken met zijn vrolijke liedjes en dansjes.

Voor de nog iets oudere kinderen hebben we op 28 januari TG Graasland (6+) met fysiek, visueel en nagenoeg tekstloos jeugdtheater vol (live) muziek en op 17 december komt Matzer Theaterproducties met De Reuzenperzik (7+) naar het boek van Roald Dahl.

En er is nog meer. Maar als ik alles op ga noemen wordt het wel een heel lange blog. Dus klik vooral op onderstaande link (bekijk), dan zie je de volledige lijst van jeugdvoorstellingen.

Wist je trouwens dat je bij de zes voorstellingen in deze blog je verjaardagsfeestje kunt vieren in het theater? Dan wordt het helemaal een onvergetelijke middag. Op pagina 13 van onze brochure vind je wat meer informatie en de volledige lijst van voorstellingen waar dit mogelijk is.

20170501_124813000_iOS
Sigrid C. Degener

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Programma. Bookmark de permalink .