Aankaarten

18422995_1980714632158911_4753005116985579262_oVorige week begon de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen, en wat was het een feestje! Jullie hebben vast allemaal al het filmpje van de mannequinchallenge gezien waarmee we de voorverkoop officieel openden. En het was lekker druk in het theater. En gezellig. Er was muziek, er waren bonbons en worstebroodjes, er was natuurlijk koffie en als je nog twijfelde aan je keuze waren er ook nog medewerkers die je van advies wilden voorzien.

De eerste bezoeker stond al om half zeven voor de deur en tegen vier uur ging de laatste bezoeker met een stapeltje kaarten de deur uit. En iedereen die langs was geweest had alle kaarten kunnen krijgen die hij of zij wilde.

Online bestellen kon ook. Daar was dan wel geen medewerker om je van adviezen te voorzien, maar dat kopje koffie kon je best zetten nadat je inlogde en zag dat je in de digitale wachtrij stond en dus toch een tijdje moest wachten. En muziek kon ook wel geregeld worden, al was het dan niet live. Ongeveer driekwart van de kaarten is dit jaar online aangeschaft..

En na zaterdag ging de kaartverkoop gewoon door. Er wordt al naar menig theateravond uitgekeken. De grens van 10.000 verkochte kaarten was al heel snel bereikt en inmiddels staat de teller op 12.000.

Mocht je nou denken dat het nu dan niet meer zo’n haast heeft, en dat je nog wel even kunt wachten met de aanschaf van de kaarten: Dat kan natuurlijk maar op onze site zijn de eerste grijze blokjes al verschenen. Zo zie je bij Marc-Marie al LAATSTE KAARTEN staan en bij Rob Scheepers gaat dat niet heel lang meer duren. Voor Claudia, David Hordijk en Van der Laan & Woe ben je zelfs al te laat, al kun je je voor die voorstellingen nog wel op de wachtlijst laten zetten. Wie weet heb je geluk bij het ongeluk voor hen die nu al een kaartje in hun bezit hebben.

En dan zijn er nog de voorstellingen waarvan de eerste kaarten op het balkon al verkocht zijn, en waarvan we verwachten dat ze uitverkocht zullen raken. Dat zijn onder andere Ellen ten Damme, Veldhuis & Kemper, Peter Pannekoek, de 3 J’s, Jon van Eerd, Tineke Schouten en Leo Blokhuis en Roel van Velzen. Staan deze op je verlanglijstje, bestel dan snel een kaartje.

 
Sigrid C. Degener

18422088_1980746798822361_5067517085960343365_o

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Programma. Bookmark de permalink .