Rondje Europa

De zomer is begonnen. En de bijbehorende vakantie komt er ook weer aan. Over een paar dagen is het (te) warme zomerse weer hier voorlopig weer voorbij en is het voor de zonaanbidders zaak in andere landen hun heil te zoeken. Maar Nederland zelf heeft natuurlijk ook een boel te bieden voor degenen die hun geluk liever dicht bij huis zoeken. Wat uw keuze ook zal zijn, we wensen u natuurlijk een heel fijne vakantie toe. Of misschien heeft u al een heel fijne vakantie gehad.

Hoe en waar uw vakantie ook is gepland, ik kan me voorstellen dat u na de vakantie dat heerlijke vakantiegevoel nog een tijdje wil vasthouden. Of dat u eigenlijk al weer zijn heeft in de volgende vakantie. Om u daar een handje bij te helpen hebben we komend seizoen een aantal muziekvoorstellingen waarbij het niet moeilijk is om weer even terug te dromen en de sfeer van de vakantie terug te halen.

Zo komt Casa Iberica al op 15 oktober naar Helmond om u mee te nemen naar het Iberisch schiereiland. Mocht u zin hebben in een middag fado en flamenco, bestel dan snel uw kaarten want deze voorstelling in de Kunsthal is al bijna uitverkocht.

Voor een avond in Italiaanse sferen zult u iets langer moeten wachten, maar ook voor u3895_01-1024x683 hebben we iets leuks in petto. Leonie Meijer en Marijn Brouwers komen op 3 mei Italiaanse hits ten gehore brengen. In de originele Italiaanse versie van bijvoorbeeld Paolo Conte of Laura Pausini of in de Nederlandse versie zoals eerder vertolkt door bijvoorbeeld Andre Hazes en MarcoBorsato

Op 1 december verwelkomen we Ellen Ten Damme die liederen gaat vertolken van Franse en Duitse chansonniers en chansonnières. Dus heeft u uw vakantie wat dichter bij huis gepland, en wilt u in gedachten nog even terug, dan bent u die avond natuurlijk van harte welkom.

En tot slot hebben we voor degenen die het kanaal graag oversteken nog twee mooie avonden. Leo Blokhuis en Roel van Velzen komen op 12 april het verhaal van Queen vertellen en op 10 mei hebben we weer een mooie avond The Best of Britain.

Maar ook voor mensen die het liefst Nederlandstalige muziek horen of hun favoriete muziekstijl buiten Europa vinden, hebben we nog mooie avonden voor de boeg. De volledige lijst van de muziekvoorstellingen vind u door op onderstaande knop te klikken. En dan kunt u natuurlijk meteen uw kaarten bestellen voor uw favoriete muziekvoorstelling.

Sigrid C. Degener20170501_124813000_iOS

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Programma. Bookmark de permalink .