Een blog speciaal voor theaterliefhebbers met hoogtevrees (en mensen die theaterliefhebbers met hoogtevrees kennen)

 

Zoals jullie waarschijnlijk wel al mee hebben gekregen is op 19 mei de kaartverkoop van het nieuwe seizoen gestart. En zo te zien zijn onze bezoekers daar net zo blij mee als wij want bij heel wat voorstellingen gaan de kaartjes als de bekende spreekwoordelijke warme broodjes over de toonbank. Vandaar dus ook deze extra mededeling voor onze bezoekers die liever niet al te hoog in onze mooie zaal zitten en ook voor diegenen die de trap naar het balkon liever niet beklimmen.

Want ook jullie verwelkomen wij natuurlijk graag in ons theater. En de belangrijkste boodschap voor jullie is nu: Ben er snel bij! Wacht niet langer met het kopen van de kaarten. Want er zijn al heel wat voorstellingen waarbij de keuze steeds beperkter is, en zeker als je nog graag een of meerdere mensen meeneemt waar je dan ook nog graag naast wil zitten.

Als rijen 18, 19 en 20 in de zaal nog geen probleem vormen, dan hebben we nog de volgende voorstellingen in de aanbieding: Een man een man – Pierre Bokma e.a. (8 november), Ton Kas (14 november), Ali B. (5 februari), Richard Groenendijk (26 april) en Karin Bloemen (28 mei)

Vind je het niet erg om achter elkaar of verder uit elkaar te zitten of kom je alleen, dan kun je nog terecht bij Thomas speelt thuis (5 november) Christel de Laat (28 november) Henry van Loon (13 december), de Ashton Brothers (19 december), Motel Westcoast (21 februari), van der Laan en Woe (2 april)

Ashton Brothers - Enfants Terribles (Tim Klaase) 1

fotografie: Tim Klaase

En wil je nog naar Alex Klaassen (24 november) of Arjan Lubach (27 februari)? Dan zul je toch echt je hoogtevrees moeten overwinnen want daarvoor zijn alleen nog kaarten op het balkon beschikbaar. Maar misschien is dat wel een mooie aanleiding. Dat je merkt dat wanneer je heel hard moet lachen, je er eigenlijk niet zon last meer van hebt.

Voor de eerste Comedynight (26 oktober) zou ik trouwens ook niet meer al te lang wachten want ook daar gaat de kaartverkoop snel. Nou is in de popzaal van De Cacaofabriek hoogtevrees natuurljk een wat minder groot probleem, als je er bij wil zijn moet je ook daar niet langer wachten.

Mocht je deze blog gelezen hebben terwijl je helemaal geen hoogtevrees hebt, en je ook niet van plan bent naar ons theater te komen met iemand met hoogtevrees, dan staat het je natuurlijk vrij om de kaarten voor die laatste plaatsen in de zaal te kopen, maar dan zul je er mee moeten kunnen leven dat er de mogelijkheid bestaat dat je een theaterliefhebber met hoogtevrees een mooie avond hebt ontnomen. En dat is natuurlijk een ontzettend zware last.

Sigrid C. Degener

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Techniek. Bookmark de permalink .